02632553232 02144440344 09391610222

امروز : ۱۴۰۳/۱۰/۱۹

مشاوره حقوقی

 مشاور حقوقی کیست؟

مشاور حقوقی همانطور که از اسمش مشخص است فردی است که به افراد و سازمان ها و شرکت ها مشورت می دهد و با تکیه بر دانش حقوقی و تسلط بر قانون می تواند به شخص مشاوره گیرنده کمک کند.


شرکت ها و سازمان ها با کمک مشاورین، می توانند تصمیمات درست ترو منطقی تری بگیرند. چرا که بسیاری از افراد از قوانین و مقررات حقوقی آگاهی ندارند و ممکن است با اقدام غلط و نا آگاهانه خود ضرر های جبران ناپذیر مادی و معنوی را برای خود متحمل شوند.

وکیل کیست؟

وکیل به شخصی گفته می شود که از طرف شخص حقوقی یا حقیقی نماینده و مامور می شود تا به موجب عقد وکالت برای او کاری انجام دهد،یعنی به شخصی که نماینده می شود تا کار انجام دهد وکیل و به کسی که به آن شخص ماموریت داده است تا کاری را برای او انجام دهد موکل می گویند. وکیل به عنوان نماینده موکل در دادگاه حاضر می شود تا طبق قانون از موکل خود دفاع کند و تفاوت وکیل و مشاور حقوقی در همین موضوع است که وکیل پروانه وکالت دارد و می تواند از موکل خود دفاع نماید.

وظایف مشاور حقوقی :

کارشناس یا مشاور حقوقی فردی است که، دارای اطلاعات کامل و به‌روز نسبت به امور حقوقی و کیفری باشد و افراد بتوانند در حوزه‌ی مشکلات و مسائل حقوقی خود که شامل کلیه معاملات و قراردادها، مسائل خانوادگی و کیفری و… باشد، از مشاور خود مشورت و راهنمایی لازمه را گرفته و از هر قانون و مقرراتی، اطلاع لازم خود را دریافت کنند

حال به وظایف مشاوران حقوقی می پردازیم:
1-امور مربوط به دعاوی ؛ بعضی اوقات شرکت ها و سازمان ها در دعاوی خود به جای عقد قرارداد با وکیل دادگستری به یک مشاوره حقوقی رجوع می کنند و از او راهکار دریافت می کنند با این فرق که مشاور حقوقی همانطور که از نامش پیدا است فقط می تواند به اشخاص حقوقی یا حقیقی مشاوره و راهکار دهد.


2-امور مربوط به قراردادها؛ در برخی از شرکت ها قراردادها تنها با تایید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی می رسد .
3-امور مربوط به پژوهش ها ؛ مشاور حقوقی ابتدا در رابطه با موضوع مورد نظر مطالعاتی را انجام می دهد و پژوهش می کند و سپس پیشنهاداتی را در خصوص آن ارائه می دهد .
4-ارائه پیش نویس و تنظیم قرارداد ؛ تهیه و ارائه پیش نویس نامه های حقوقی در خصوص انواع فعالیت ها و قرارداد ها از وظایف مشاور حقوقی است.
وکیل و مشاوره حقوقی جزء پر مخاطب ترین و معروف ترین مشاغل در حوزه رشته حقوق است که طرفداران بسیاری دارد. وقتی اسم حقوق و رشته حقوق را می شنویم آنچه زودتر به ذهن متبادر می شود وکالت و قضاوت است و کمتر کسی اطلاع دارد که فارغ التحصیلان رشته حقوق هم می توانند به عنوان مشاور حقوقی نیز فعالیت کنند.

 امروزه در اکثر شرکت ها و سازمان ها بخش مهمی به نام مشاوره حقوقی دارند که توسط یک یا چند مشاور حقوقی اداره می شود. مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل تفاوت هایی دارند. در ادامه به این موضوع می پردازیم تا ذهن افراد را نسبت به این رشته و مشاغل مربوط به آن روشن سازیم. برای کسب اطلاعات در رابطه با تفاوت وکیل و مشاور حقوقی با سایت امیرکبیر همراه باشید.


اصطلاح دیگری تحت‌عنوان نماینده‌ی حقوقی نیز وجود دارد، نماینده‌ی حقوقی دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی حقوق است که در شرکت یا سازمانی دولتی استخدام شده و بیش از دو سال برای آن سازمان کار کرده باشد. در این صورت بدون داشتن پروانه‌ی وکالت نیز می‌تواند به‌عنوان نماینده‌ی حقوقی در دعاوی آن شرکت یا سازمان حاضر شود و تا حدی نقش وکیل را ایفا کند. همان‌گونه که گفته شد، 

نماینده‌ی حقوقی باید واجد شرایطی باشد که برای مشاور حقوقی ضروری نیست. تفاوت مهم دیگر میان این دو شخص هم در این است که مشاور حقوقی در صورت داشتن پروانه می‌تواند به‌عنوان وکیل شرکت در دعاوی حضور داشته باشد؛ درحالی‌که نماینده‌ی حقوقی نیازی به پروانه ندارد و تنها با ارائه‌ی معرفی‌نامه‌ای از شرکت یا سازمان مربوط می‌تواند در دادگاه شرکت کند.

اهمیت مشاوره حقوقی چیست؟

برای انعقاد هر قرارداد، وکالتنامه، اظهارنامه، دادخواست تعهدنامه،شکواییه ….باید به قوانین آن کاملا آگاه و مسلط باشیم عدم رعایت هریک از موارد قانونی باعث به وجود آمدن خسارات سنگین برای طرفین خواهد شد، لذا انعقاد چنین اوراقی باید توسط وکلا یا کارشناسان حقوقی صورت گیرد.
ویژگی‌های بهترین مشاور حقوقی چیست:
1-آشنایی و تسلط کامل بر همه‌ی قوانین مرتبط با مسائل حقوقی:
مشاور حقوقی باید مشخصاً به حقوق و قانون تجارت، حقوق و مقررات ناظر بر برند و علائم تجاری و طرح‌های صنعتی و شیوه اعمال آن‌ها، مقررات ناظر به ثبت شرکت‌ها و تغییرات آن و…، عمیقاً آگاهی و تسلط کامل داشته باشد.
2-قدرت سخن‌وری بالا و توانایی متقاعد کردن افراد:
یکی از ویژگی‌هایی که یک مشاور حقوقی خوب را از دیگر مشاوران این حوزه متمایز می‌کند، قدرت کلام و توانایی مُجاب است که از اهمیت بالایی برخوردار است.
3-مسئولیت پذیری و دلسوزی:
وکیل، کارشناس و مشاور در حوزه‌ی حقوق، دارای مسئولیت مدنی در قبال مراجعه کننده دارد و یک مشاور حقوقی خوب، فردی است که دلسوز و مسئولیت پذیر است.
4-قادر به ساده‌سازی مسائل حقوقی:
ساده‌سازی مسائل حقوقی، هُنری است که در اثر تجربه و آگاهی در خصوص قوانین و مقررات به‌روز شده، حاصل شده و سبب تمایز یک مشاور خوب از سایر مشاورین می‌گردد.
5-رعایت عدالت و انصاف:
عدالت، انصاف و عدم قضاوت یک‌طرفه، از ویژگی‌های مهم یک مشاور حقوقی است.
6-قدرت تصمیم‌گیری بالا:
تصمیم‌گیری درست و مسمم بودن در مبانی حقوقی، از ویژگی‌هایی است که یک مشاور حقوقی خوب، باید داشته و به آن عمل کند.
7-جسور و شجاع:
شجاعت، جسارت و پایبندی به اخلاقیات در عین لطافت، از خصوصیات یک مشاور حقوقی خوب می‌باشد.
8-صداقت و تعهد:
پایبندی و دُرستکاری، از ویژگی‌های برجسته‌ای است که یک مشاور حقوقی باید پایبندی به آن را در دستور کاری خود، قرار داده و به آن عمل کند.
9-مُجرب و حاذِق:
یک مشاور حقوقی خوب بایستی در مبانی و قوانین و مقررات حقوقی، تجربه کافی را داشته و مهارت کافی را نیز برای پیاده‌سازی آن داشته باشد.
10-قابل اعتماد:
باور پذیری و قابلیت اعتماد، از ویژگی‌هایی است که وجه تمایزی برای یک مشاور حقوقیِ خوب از سایر مشاورین بوده و سبب موفقیت او در امر مشاوره‌ خواهد گردید.
مشاوران حقوقی در چه حوزه‌هایی فعالیت دارند؟

1-امور قراردادها:
در خصوص قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکی از طرفین آن است، مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام داده و نکات مهم را بیان می‌کند.
همچنین گاهی اوقات این شخص وظیفه‌ی تهیه‌ی پیش‌نویس‌های قراردادی را بر عهده داشته و برخی اوقات در بعضی شرکت‌ها نیز قراردادها صرفا با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی خواهد رسید.

2-امور دعاوی:
شرکت‌ها در طول دوره‌ی فعالیت خود ممکن است درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان(طرح‌کننده‌ی دعوا)را دارند یا نقش خوانده(کسی که دعوایی علیه او طرح شده است).


گاهی اوقات شرکت‌ها به‌جای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل دادگستری مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود بهره می‌برند که از این طریق، یا لوایح موردنیاز را تهیه و تدوین کنند و یا در صورت داشتن پروانه‌ی وکالت، خود به‌عنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند.


3-امور پژوهشی و راهبری:
گاهی اوقات انجام امور پژوهشی از جمله وظایف مشاور حقوقی است. این امور برای راهبری شرکت مربوط یا حل مشکلات آن انجام می‌شود. 

برای این کار، مشاور حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع موردپژوهش می‌پردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه می‌کند. گاهی پژوهش‌های انجام‌شده خصوصا در ارگان‌های دولتی می‌تواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحه‌‌ی قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.

مشاوره حقوقی

وظایف وکیل:

1-مشاوره در خصوص مشکل و مسئله حقوقی و کیفری که برای افراد پیش میاید.
2-تهیه و تنظیم پیش نویس قرارداد برای درج در پرونده و پیشبرد امور حقوقی
3-حضور در دادگاه به عنوان نماینده موکل برای دفاع از موکل
4-شرکت در جلسات و مذاکرات با طرف دعوا
5-جمع آوری و نگهداری از مستندات و مدارک مربوط به پرونده برای ارائه به دادگاه جهت دفاع از موکل خود
6-ارائه مدارک و شواهد به دادگاه و دفاع از موکل خود
7-تحلیل نتیجه و ارائه آن به دادگاه

  • تفاوت اصلی مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری چیست:

1-آغاز به فعالیت و شروع کار وکیل و مشاور حقوقی با یکدیگر متفاوت است:
آغاز فعالیت و شروع کار مشاور حقوقی با وکیل متفاوت است یعنی همه محصلان رشته حقوق می توانند به راحتی در شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی به عنوان مشاور حقوقی فعالیت کنند

 در حالیکه افراد برای اخذ پروانه وکالت بایستی آزمون وکالت را بگذرانند و در صورت قبولی در آزمون وکالت می توانند پروانه وکالت را دریافت نمایند.


البته فقط مشاوران حقوقی که دارای پروانه وکالت هستند اجازه دارند به عنوان وکیل شرکت در دعاوی حضور داشته باشند و در دعاوی خاص تنها وکیل حق حضور دارد و مشاورین به شرط داشتن پروانه وکالت می توانند حضور داشته باشند.

 وکیل و مشاوره حقوقی از نظر عمومی با یکدیگر یکسان هستند ولی از نظر تخصصی و میزان علم و آگاهی وکیل به نسب مشاور حقوقی درجه بالاتری دارد.

2-داشتن پروانه وکالت یکی از تفاوت های وکیل و مشاور حقوقی:
صرف داشتن پروانه وکالت موجب نمی شود که فرد بتواند در شرکت ها و سازمان ها استخدام شود، بلکه برای استخدام باید پروانه وکالت خود را نزد مرجع مربوطه به صورت موقت تودیع نمایند.

 در حالی که این مورد برای مشاورین حقوقی وجود ندارد او می تواند به عنوان مشاور در شرکت ها و سازمان ها استخدام شود.
3-روش استخدام یک تفاوت وکیل و مشاور حقوقی:
مشاوران حقوقی با انعقاد قرارداد مشاوره، می توانند در شرکت و یا سازمانی فعالیت کنند. این به معنای استخدام رسمی در شرکت و سازمان به حساب نمی آید و دستمزد مشاوران حقوقی به صورت ساعتی محاسبه می شود.

 این یعنی آنکه مشاور حقوقی می تواند حتی برای ساعت معینی در شرکت یا سازمان فعالیت کنند و به همان میزان فعالیتی که دارند دستمزد بگیرند. در حالی که در امر وکالت اینگونه نیست و شخص به صورت پرونده ای دستمزد و حق الوکاله دریافت می نماید.
4-دامنه وظایف وکیل و مشاور حقوقی:
مشاورین به عنوان راهنما و مشاور در شرکت و سازمانی مشغول به کار می شوند ولی وکلا تنها در مواقعی وظیفه مشاور دهی را بر عهده دارند که فرد دچار مشکلی شده و یا جرمی را مرتکب شده باشد. 

یک تفاوت وکیل و مشاور حقوقی در دامنه وظایف آن هاست، دامنه وظایف مشاوره بسیار وسیع تر از دامنه وظایف وکیل است. مشاور پیش از وقوع جرم یا مشکل باید مشاوره و راهنمایی دهد. ولی وکیل پس از ارتکاب جرم وارد میدان می شود، 

مثلا شخصی قصد دارد با شرکت و یا موسسه دیگری عقد قرارداد ببندد، برای این کار با مشاور حقوقی مشورت می کند و در خصوص مفاد قرارداد از او کمک می خواهد. اگر پس از عقد قرارداد خطایی به وجود بیاید و مشکلی ایجاد شود از این مرحله به بعد وکیل باید خودنمایی کند و به وظیفه خود عمل کند.
5-محدودیت وکیل و مشاور حقوقی:
یک تفاوت وکیل و مشاور حقوقی در محدوده کار آن هاست،یعنی یک وکیل فاقد هر گونه محدودیتی در همه امور حقوقی می تواند فعالیت داشته باشد ولی یک مشاور حقوقی تنها می تواند مشاوره دهد و افراد در تصمیات درست راهنمایی دهد.

 نوع فعالیت وکیل و مشاور حقوقی با یکدیگر متفاوت است.
در دنیای کنونی، با پیشرفت‌ها و توسعه کشورها پیچیدگی قوانین و مقررات، نیاز به حضور مشاور حقوقی در امور مختلف فردی و سازمانی به وضوح قابل رویت است. همچنین امروزه افراد جهت دفاع از حق خود یا پیگیری مطالبات قانونی خود از افراد، شرکت‌ها و یا سازمان‌های دولتی و غیره، نیازمند دریافت مشاوره از کارشناسان و مشاوران حقوقی می‌باشند و گاه مشاهده می‌شود که بدون کمک گرفتن از آنها گاهی اوقات رسیدن به نتیجه موردنظر غیر ممکن به نظر می‌رسد.
با توجه به موارد مذکور می‌توان پیش‌بینی نمود که استخدام مشاورین حقوقی در سال‌های آینده افزایش چشمگیری داشته باشد. ما در ادامه این مطلب مهم‌ترین ویژگی‌ها و وظایف مشاور حقوقی که در این حرفه دارد را نام می‌بریم.
*مهارت و دانش مورد نیاز جهت شغل مشاور حقوقی عبارت است از:

آشنایی و تسلط کامل در قوانین و امور حقوقی، توانایی تصمیم‌گیری سریع و صحیح، قدرت تحلیل بالا، صداقت، امانت داری، رعایت عدل و انصاف، مهارت سخنوری و نگارش و توانایی متقاعد کردن دیگران، آشنایی نسبی با سایر مسایل سازمانی از جمله امور استخدامی، مالی و …


همچنین جهت ورود به عرصه مشاور حقوقی تحصیلاتی خاص نیاز است که تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل مشاور حقوقی عبارت است از:
کارشناس یا مشاور حقوقی معمولا فارغ التحصیلان و یا قضات بازنشسته و وکلایی هستند که به صورت تخصصی به اشخاص حقیقی و حقوقی، مشاوره حقوقی می‌دهند.


چرا با تنظیم قرارداد مشاوره حقوقی با خیال راحت و بی‌دغدغه ، تنها به فکر رشد و پیشرفت کسب‌وکارتان نباشید؟ همین الان برای دریافت قرارداد مشاور حقوقی اقدام کنید.
بنابراین افراد زیر می‌توانند به عنوان کارشناس یا مشاور حقوقی مشغول به کار شوند .
فارغ التحصیلان کارشناسی از رشته‌های حقوق، الهیات و معارف اسلامی – فقه و مبانی حقوق اسلامی، الهیات و معارف اسلامی – فقه و حقوق اسلامی، حقوق خصوصی، حقوق سردفتری، حقوق ثبت اسناد و املاک، حقوق اسناد و قراردادهای تجاری، حقوق بین الملل، حقوق حمل و نقل، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق کیفری اطفال و نوجوانان، حقوق عمومی، حقوق نفت و گاز، حقوق بشر، حقوق مالکیت فکری، حقوق اقتصادی، حقوق دادرسی اداری، حقوق هنری و ادبی، حقوق محیط زیست، حقوق تجارت بین الملل، حقوق خانواده، حقوق تجاری اقتصادی بین المللی، حقوق شرکت‌های تجاری، حقوق ارتباطات.
وظایف مشاور حقوقی عبارت است از:

در ابتدا می‌بایست بیان داشت که از جمله مهم‌ترین وظایف مشاور حقوقی ، وظایف خاصی از جمله مشاوره در زمینه قراردادها می‌باشد. در خصوص قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکی از طرفین آن است، 

مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و نکات مهم را بیان دارد. گاه مشاور حقوقی وظیفه‌ تهیه‌ پیش‌نویس‌های قراردادی را بر عهده دارد و گاه دیده می‌شود که در برخی شرکت‌ها، قراردادها صرفا با امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی می‌رسد.
اگر هدف شما هم از تنظیم یک قرارداد مشاور حقوقی، داشتن یک راهنمای کاربلد در مسیر کسب‌وکارتان است همین الآن نمونه قرارداد مشاور حقوقی را دریافت کنید.
از دیگر وظایف مشاوران حقوقی می‌توان به مشاوره در دعاوی اشاره نمود.

 بدین شرح که اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی در مدت حیات خود، بعضا درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان (طرح‌کننده‌ دعوا) را دارند یا نقش خوانده (کسی که دعوایی علیه او طرح شده است) و اشخاص در اینگونه موارد به جای عقد قرارداد با وکیل دادگستری از مشاورین حقوقی خود بهره می‌برند تا لوایح موردنیاز را تهیه نمایند.
با خرید نمونه قرارداد مشاور حقوقی و راهنمای کامل آن از یک مشاوره حرفه‌ای و بی‌دردسر بهره‌مند شوید.

مشاور حقوقی با نماینده حقوقی متفاوت است چرا که نماینده‌ حقوقی در شرکت یا سازمانی دولتی استخدام شده و بیش از دو سال برای آن سازمان کار باید کرده باشد. در این صورت بدون داشتن پروانه‌ وکالت نیز می‌تواند به‌عنوان نماینده‌ حقوقی در دعاوی آن شرکت یا سازمان حاضر شود و تا حدی نقش وکیل را ایفا کند.
نماینده‌ حقوقی می‌بایست که واجد شرایطی باشد که برای مشاور حقوقی ضروری نبوده و همچنین تفاوت مهم دیگر میان این دو شخص در آن است که: مشاور حقوقی در صورت داشتن پروانه می‌تواند به‌عنوان وکیل اشخاص در دعاوی حضور داشته باشد؛ 

درحالی‌که نماینده‌ حقوقی نیازی به پروانه ندارد و تنها با ارائه‌ معرفی‌نامه‌ای از شرکت یا سازمان مربوط می‌تواند در دادگاه شرکت کند.
از مهم‌ترین و حرفه‌ای‌ترین اقداماتی که باید در مسیر رشد و توسعه کسب و کارتان انجام دهید این است که یک مشاور حقوقی را در تیم خود داشته باشید برای رسیدن به این هدف بهتر است نمونه قرارداد مشاور حقوقی را همین الان دریافت کنید.
آخرین وظیفه‌ای که برای مشاور حقوقی متصور است عبارت است از انجام امور پژوهشی که از جمله وظایف مشاور حقوقی بوده و وی شخصا باید آن را انجام دهد. این امور برای راهبری شرکت مربوط یا حل مشکلات آن انجام می‌شود.

 برای این کار، مشاور حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع مورد پژوهش می‌پردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه می‌کند. گاهی پژوهش‌های انجام‌شده خصوصا در ارگان‌های دولتی می‌تواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحه‌‌ قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.
اگر شما هم نیاز به یک قرارداد مشاوره کامل دارید که تمامی بندهای لازم را داشته باشد می‌توانید نمونه قرارداد مشاور حقوقی را دریافت کنید تا تجربه ده‌ها قرارداد شکست‌خورده را تجربه نکنید.
-*دیگر وظایف مشاور حقوقی شامل موارد زیر می‌شود:

۱- ارائه اطلاعات لازم و انجام امور حقوقی مربوط به انواع مناقصه‌ها، مزایده‌ها.
۲- جمع‌آوری، بررسی و تنظیم اطلاعات لازم برای تهیه قوانین، اساسنامه‌ها، آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و غیره.
۳- انجام کلیه کارهای مربوط به ثبت، تغییرات در ساختار، انحلال شرکت‌ها و غیره.
یک مشاور حقوقی شما را در امور کاری و تنظیم قراردادهای ضروری‌تان حمایت می‌کند.
*نیاز به دریافت مشاور حقوقی دارید؟

در مسیر یک کسب‌وکار و تجارت، مشکلات زیادی ممکن است بر سر راه روابط کاری و تجاری پیش بیاید. پیچیدگی همین مسایل نیاز به حضور مشاوران حقوقی در تمامی عرصه‌ها را بیش از پیش ثابت کرده است.

 مشاوران حقوقی دارای شرایط و وظایف خاصی می‌باشند و برای استخدام آن‌ها می‌بایست شرایط فوق الذکر را احراز نمود و همچنین در ابتدای استخدام آن‌ها بایست که شرح وظایف بطور دقیق به مشاوران اعلام گردد.


برای تنظیم و یا بررسی قراردادهای مشاوره حقوقی، می‌-توانید از بهترین مشاورین حقوقی وینداد در زمینه امور قراردادهای حقوقی بهره¬‌مند شوید تا قراردادی مطمئن و منحصربه¬‌فرد را برای کسب و کار خود فراهم کنید.
*چطور قاضی را مجاب کنم؟ در جلسه دادگاه چه بگویم؟ چطور دفاع کنم؟ چطور پیروز پرونده باشم؟


تصور کنید قصد جراحی زیبایی دارید به پزشک مراجعه کنید و به او بگویید مراحل جراحی را به شما آموزش دهد یا روش عمل کردن را به شما بگوید! همانگونه که حتی اگر پزشک به شما مراحل را توضیح دهد شما بدون پزشک خود قادر به انجام این امر خطرناک نیستید؛ 

بدون داشتن وکیل هم قادر به انجام دفاع و پیروزی پرونده و مجاب کردن قاضی نیستید چرا که این موضوع در تخصص وکلایی است اکه سالیان متمادی عمر خود را در راستای اشنایی با قوانین و مقررات و حل مسائل و پیچیدگی های حقوقی گذرانده اند. پس با خیال راحت امور حقوقی خود را به ما بسپارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Index